1DirectionStories

Alla inlägg den 13 maj 2012

Av 1DirectionStories - 13 maj 2012 22:11

''Where have you been?!'' frågade Liam.

''What? No, nowhere. I was just...'' han mumlade något om mat och gick sedan fram till en stylist som skulle sminka honom och fixa hans hår.

''No, nowhere. I was just eating.'' Härmade jag honom ironiskt och skakade på huvudet.

__________________________________________________________________________________________________

Nialls perspektiv-

2 veckor tidigare

Usch, var det så här det kändes när man är forever alone? Okej, helt alone är jag ju inte. Men Liam är på gymmet, och dit skulle jag nog aldrig gå. Zayn är med sina kompisar från Bradford. Harry och Louis är väl ute på nåt. Mina andra kompisar är på Irland eller borta någon stans. Och kvar finns jag, och väldigt rastlös. Har tröttnat på godiset och kakorna som annars är så lockande. Jag kanske borde ta och gå ut i skogen och bara njuta? Haha, ja verkligen. Nej men seriöst, jag kanske borde åka till något rätt så folktomt ställe och bara va.


Efter en stunds överläggande så hade jag bestämt mig för att ta en promenad. Ja, alltid något i alla fall. När jag kommit ut på gatan så gick jag bara. Efter en stund så kom jag fram till en liten park.  Jag såg mig runt omkring. Det var helt folktomt. Eller nej, jag kunde se någon sitta på en bänk. Jag började gå lite sakta igenom parken. Jag stannade upp när jag tyckte att jag kunde höra musik. Jag lyssnade noga, och märkte då att musiken kom från personen på bänken. Personen spelade på en gitarr och om jag inte hade fel så sjöng den också. Då hörde jag att det var en tjej.  Jag tittade på henne, hon hade axellångt, lockigt, mörkblont hår. Jag gick lite närmre för att höra vilken låt hon spelade. Jag kände inte igen låten överhuvudtaget, men hon spelade väldigt bra. Och hennes röst då, helt otrolig. Hon hade inte märkt mig än, så jag gick ännu lite närmre och frågade sedan:

''What are you playing?'' Hon ryckte till, eller förlåt, hon hoppade rakt upp i luften och stirrade på mig.

''What are you trying to do?! Kill me?!'' utbrast hon och jag höll mig för skratt.

''Sorry, I didn't mean to.''

''Noho, so you just happened to scare the life of me!''

''Ehm, yes…'' svarade jag osäkert. Hon stannade upp ett tag och det såg ut som att hon tänkte.

''Yes, that could be quite likely.'' Medgav hon och jag log.

''Are we going to start over?'' frågade jag och hon nickade. Det blev helt tyst, och jag väntade på att hon skulle börja spela på gitarren. Det gjorde hon dock inte. Jag betraktade henne, hon var väldigt vacker.

''What?'' frågade hon högt.

''Aren't you going start playing?''

''No, I'm not playing for you. You're Niall Horan!'' Jag skrattade åt hennes anledning. Vadå? Jag är ju bara en vanlig kille.

''Yes, but I heard you a moment ago, and you were really good!'' Hon rodnade lite och skulle säga någonting, men jag avbröt henne.

''Just play.'' Hon log mot mig och började spela på gitarren. Jag gick närmre henne och satte mig bredvid henne på bänken. Hon slutade att spela.

''Hi, I'm Niall.'' Sa jag och sträckte fram min hand. Hon skakade den.

''Saga.'' Sa hon och jag tittade in i hennes ögon. Dom var väldigt fina, gråblåa ögon, med långa ögonfransar. Hon rodnade lite och vände bort blicken.


Nutid-

En annan dålig bortförklaring, skulle bara äta, egentligen kanske den inte var så dålig… Men Louis verkade inte gå på den. Jag har inte berättat för dom om Saga än.  Det kanske inte är så konstigt, vi har ju bara känt varandra i två veckor. Men det känns som att vi har känt varandra mycket längre.

Ja, det ena hade lett till det andra och ikväll skulle vi ses, jag och Saga. Vi skulle gå på en dejt liksom. Gud, tänk om jag gör fel, eller vänta… Kan man göra fel? Tänk om hon inte gillar mig.

Men Gud, sluta nu, jag fattar inte varför jag är så nervös egentligen. Jag skakade av mig nervositeten och koncentrerade mig på att bilderna skulle bli bra istället.

_________________________________________________________________________________________________

Kanske inte världens längsta, men alltid något som man säger :)

Tack för alla kommentarer jag får! :D Det är alltid lika roligt!

Om ni inte har läst det förra inlägget som jag skrev tidigare idag så är det så att jag har blivit nominerad för veckans novellblogg på den här bloggen:

www.onedirectioninmyheart.bloggplatsen.se

Om ni vill så får ni gärna gå in och rösta :)

Tack på förhand!

Kramis :)

Av 1DirectionStories - 13 maj 2012 17:43

Hej fina läsare! :) Först vill jag bara tala om att jag har väldigt lite kvar på kapitlet så det kommer förmodligen ut ikväll :) Sen vill jag säga att min och två andra novellbloggar har blivit nominerad till veckans novellblogg på denna sida: www.onedirectioninmyheart.bloggplatsen.seDet
skulle då vara jätteroligt om ni vill rösta på mig :) Tack på förhand! Kapitel kommer ikväll!

Presentation


Halli allihopa!
Jag är en directioner som skriver noveller om killarna. (I 1D)
Tack för att du tittar in! Lämna gärna en kommentar oxå! ;D Kramis :)

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards