1DirectionStories

Direktlänk till inlägg 28 april 2013

She's Not Afraid - ÅTTA

Av 1DirectionStories - 28 april 2013 12:59

''I would totally kiss you right now if I hadn't done that thing earlier.'' Sa han och jag skrattade till. Sedan lutade jag mig framåt och placerade en mjuk kyss i hörnet av hans mungipa. När jag backade log han nöjt och bet sig lätt i läppen. Jag kände mina kinder hettas upp en aning när jag mötte hans blick. 

''Well, I guess I'll see you later.'' Sa han och log stort.

__________________________________________________________________________________________________

 

3 veckor senare-

 


Sedan bowling dejten har jag och Niall gått på cirka 4 dejter, och alla har varit precis lika bra som de innan. Vi har inte gjort något särskilt på dem, men vi har ju roligt tillsammans. 


Min plan om att inte falla för honom förstör han, sakta men säkert. Han har till och med gjort så att jag har gått med på att träffa hans vänner. 


Jag är inte orolig för att träffa dem, för de är ju som sagt bara vanliga killar. Men det jag är lite rädd för är alla frågor osv. Tänk om de tror att vi har ett stadigt förhållande?


Det plingade på dörren.

Hjälp, nu blir jag lite illamående. 

Jag slöt ögonen och masserade mina tinningar några sekunder innan jag öppnade ytterdörren. Bakom den stod Niall.

Han log stort mot mig och kramade om mig mjukt samtidigt som han placerade en kyss på min kind. 

''You ready?'' Frågade han.

''As ready as I can be...'' Han skrattade till. Jag tog min väska och min jacka innan vi lämnade lägenheten. 


''Are you nervous?'' Frågade han när vi kommit ut på gatan. 

''Yeah...'' Sa jag tyst. På något sätt så blev jag lite besviken på mig själv. Jag brukar aldrig vara nervös eller osäker på något. 

''You have nothing to worry about. And I'll be by your side the whole time.'' Han lade en arm runt min midja och smekte mig lugnande. 

Vi gick till hans bil som var parkerad en bit ner på gatan. Jag log när han öppnade dörren åt mig så han jag kunde hoppa in. 

''Me lady.'' 

''Thank you.'' 


Niall-


Jag gick runt bilen och satte mig i förarsätet. Jag sneglade på Jennie som speglade sig i backspegeln. 

''You look perfect.'' Sa jag till henne och hon tittade på mig. Hon rodnade lite, och jag log när jag tänkte på att det var jag som hade gjort henne generad.

''Thanks.'' Sa hon tyst och bröt sedan ögonkontakten. Jag log för mig själv innan jag startade bilen och började köra.

Jag tänkte på här om dagen när jag hade snackat med killarna om Jennie.


''I was thinking about bringing Jennie to the studio on saturday...'' Sa jag till Zayn, Liam och Harry som satt framför teven och tittade på något mindre intressant program.

''Jennie?'' Frågade Louis när han kom gående från köket med en kopp te.

''Is that the girl you've been dating?'' Frågade Harry och jag nickade.

''Sounds good. I mean if you're going to be something serious, she has to meet us!'' Sa Louis och drack lite ur koppen.

''Yeah, I thought so too. But can you please try to not scare her away?''

''We're gonna try our best. Right boys?'' Sa Liam, och de andra nickade instämmande.

 

Jag stannade bilen utanför studion och drog ur nyckeln, sedan tittade jag på Jennie. Hon tog ett djupt andetag och andades ut. Sedan vände hon huvudet mot mitt håll och såg på mig. 

''Are you okay?'' Frågade jag henne och hon nickade.

''Let's go then!'' Jag hoppade ut ur bilen och småsprang runt till andra sidan för att ta Jennies hand när hon hade gått ut ur bilen. Hon log mot mig och stängde bilens dörr innan jag låste den. Sedan drog jag med henne till ytterdörren som gick in till studion. Jag knappade in portkoden och kort där efter låstes dörren upp.


Jennie-


Vi gick hand i hand längs en liten korridor tills han stannade framför en dörr som uppenbarligen var dörren in till deras studio. Han gav mig en snabb blick innan han öppnade dörren och gick in, med mig tätt bakom. 

''Hey lads!" Hälsade han glatt på sina vänner som satt utspridda lite här och var. Den långa killen med brunt lockigt hår kom fram till oss och hälsade på mig. Han log vänligt och presenterade sig som Harry innan jag fick en snabb kindpuss. Strax där efter var det tre killar till som kom och kramade om mig medan de berättade vad de hette. När alla var klara med sina presentationer stod de och tittade på mig och Niall som fortfarande stod väldigt nära mig och höll min hand. 

''Well boys, this is Jennie." Sa Niall. 

"It's nice to meet you all, Niall is talking about you guys a lot." Sa jag och log åt dem. 

"It's nice to meet you too Jennie!" Sa Liam och la en lätt hand på min axel.




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av 1DirectionStories - 4 april 2013 14:44

''Well you should be happy that I didn't kiss you, because if you like my hugs that much, you will love my kisses.'' Sa han en aning kaxigt och jag suckade. ''Trust me, I am.''   _________________________________________________________________...

Av 1DirectionStories - 1 april 2013 20:15

''So, I was just wondering if you wanted to go out with me again?'' Han såg undrande på mig. ''Yes, she would LOVE to!'' Svarade Tanya och jag tittade skarpt på henne. Hon backade några steg till försvar. Jag såg tillbaka på Niall och han log osä...

Av 1DirectionStories - 24 mars 2013 20:36

Han flinade och jag kastade min servett på honom. ''Aouch.'' Sa han och jag skrattade. ''Did it hurt?'' Frågade jag honom och lyfte på ena ögonbrynet. Han nickade och fejkade att han torkade bort en tår. Jag fnissade och log sedan.   Åh nej...

Av 1DirectionStories - 17 mars 2013 19:48

Jag har en dejt med henne! Om en halvtimme! Kanske borde göra något åt mig själv och sticka iväg? 10 minuter senare hade jag satt på mig lite vettiga kläder, och fixat håret lite lagom. Det får ju inte se ut som att jag har ansträngt mig allt för...

Av 1DirectionStories - 11 mars 2013 18:37

Det kanske var något speciellt med Niall... Han kanske inte är som alla andra jag har träffat. Om jag har tur så kanske han inte är ute efter sex. Han kanske bara ville ha sällskap på vägen hem? _____________________________________________________...

Presentation


Halli allihopa!
Jag är en directioner som skriver noveller om killarna. (I 1D)
Tack för att du tittar in! Lämna gärna en kommentar oxå! ;D Kramis :)

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards