1DirectionStories

Direktlänk till inlägg 29 juli 2012

When you smile at the ground- Kapitel 15

Av 1DirectionStories - 29 juli 2012 17:01

Louis' perspektiv-

Ååh, nervös. Det var ordet. Det är konstigt för jag har inte varit nervös på sista tiden. Men nu när jag har träffat Alyson så har jag helt plötsligt upptäckt en ny del av magen. Nervösdelen, delen där nervositeten sitter, fjärilarnas bo. Ja kalla det vad du vill, men jag känner den delen nu i alla fall. Och på något sätt så gillar jag det… Det är som en bekräftelse på att det som ska hända faktiskt kommer att hända. Inte för att det är något stort som ska hända. Men jag ska ju gå ut med en söt tjej. Och om man drömde så skulle man väl inte känna av fjärilarna? 

Jag kom fram till huset hon skulle bo i och dubbelkollade så att det var rätt hus och rätt ingång. Jag gick sedan in och sökte med blicken efter trappor. Jag hittade dem snabbt och styrde stegen ditåt. Det jobbiga var att hon bodde på fjärde våningen så det var många trappsteg. Men tillslut så hade jag kommit fram till hennes dörr. Alyson Greene stod det på dörren och jag gav mig själv några peppade tankar och torkade bort lite svett som hade kommit när jag gick upp för alla trappor. Dom måste skaffa en hiss här!

Jag ringde på och snart kunde jag höra fotsteg inifrån lägenheten. Det pirrade till lite i magen och rätt som det var så öppnades dörren. Där stod Alyson. Hon log sött mot mig och hälsade.

''Hi Louis!'' sa hon glatt.

''Hello.'' Hälsade jag tillbaka och tog ett steg närmre henne så att jag kunde dra in henne i en kram. Hon kramade tillbaka och vi släppte sedan varandra.

''Come in! I'll just put on my shoes.'' Jag gick efter henne in i lägenheten och tittade på henne när hon satte på sig sina converse. Hennes rätt så långa och väldigt mörka hår var lockigt och hängde ner över ansiktet när hon knöt skorna. Vilket gjorde så att jag inte kunde se hennes ansikte, och det tyckte ju inte jag var så kul. När hon hade satt på sig båda skorna och knutit dom så rättade hon till håret en aning så att det inte låg framför ansiktet. Hon ställde sig sedan upp och frågade mig:

''Shall we go?''

''Sure!'' Svarade jag glatt och gick ut ur hennes lägenhet. Hon satte på sig en jacka och tog med sig väskan innan hon kom ut efter mig. Jag tittade på henne diskret medan hon låste dörren och innan jag visste ordet av så hade hon vänt sig mot mig och jag såg in i hennes stora, gröna, vackra ögon. Hon log mot mig och blev lite rosig på kinderna. Ojdå… Kanske borde ha vänt bort blicken lite tidigare. Jag vände då bort blicken och hon fnissade lite. Hon gick sedan sakta bort i den lilla ''korridoren'' och jag undrade vad hon höll på med.

''Ehm, Alyson? Isn't the stairs over here?'' Frågade jag henne och pekade bort mot trapporna.

''Oh, sorry! Don't you want to use the elevator?'' Sa hon undrande. Va? Fanns det en hiss?!

''There's an elevator?!'' Utbrast jag och hon skrattade.

''Haha, yeah! Right here!'' Sa hon och tryckte på en knapp. Jag kunde inte med annat än att skratta åt min egen blindhet. Jag gick sedan bort till henne som stod och flinade stort åt mig.

''Ah, stop smiling.'' Hon skrattade och hissdörrarna öppnades. Vi gick in och hon såg ut att tänka på någonting. Undra vad?

''So, where are you taking me?'' Frågade hon sen nyfiket.

''I was thinking Italian…'' Sa jag och gav henne en undrande blick.

''Oh, I LOVE Italian!'' Sa hon glatt och jag skrattade till. YAY, BINGO!

''Great!''

Hissen stannade och jag sa artigt (och en aning tillgjort):

''Ladies first.'' Hon log mot mig innan hon med små steg gick ut ur hissen.

''Oh, what a gentlemen!''

''Yeah, you know I have other sides than my supermarket side.'' Sa jag flörtigt och hon skrattade. Har jag nämnt att hennes skratt är otroligt gulligt?

''Aha, you have?''

''Yes.'' Jag öppnade dörren åt henne och vi var sen ute på gatan.

’’Is it okay if we take a cab? You know, for the paparazzis and stuff like that.'' Frågade jag henne och hon nickade. Tanken slog mig då att det måste vara väldigt jobbigt att dejta en kändis. Att inte kunna gå fritt på gatan utan att någon kanske tar kort på en…

Jag vinkade till mig en taxi som precis hade svängt in på gatan och den stannade. Jag öppnade dörren åt Alyson och hon tackade. Jag sprang sedan iväg till andra sidan av bilen och hoppade in. Jag berättade vilken restaurang vi skulle till och chauffören började köra.


Alysons perspektiv-

Jag var förvånad över att jag inte hade fått något anfall då jag rodnat jätte mycket. Men tydligen så hade jag klarat mig. Tack och lov för det! Louis hade varit artig och hållit upp dörrar för mig hela tiden. Och jag kunde inte undgå att sväva bort i tankarna till hans fina leende… Bilen stannade till utanför en restaurang som antagligen var den som vi skulle gå på. Jag rotade i min väska i jakt efter plånboken men Louis hindrade mig med hjälp av att lägga sin hand på min arm.

''I can take this.'' Sa han lugnt och borrade in sina ögon i mina. Gud vilka fina ögon han har…

''Are you sure? I can pay if you want.'' Sa jag och höll fortfarande plånboken i min hand.

''Yes, I'm sure.'' Han nickade menande och jag suckade eftersom att jag visste att det inte skulle bli så lätt att övertala honom.

''Okay, but next time, I pay!'' Sa jag bestämt och han skrattade.

''Yeah, good luck.'' Antagligen så skulle han väl trycka ner min plånbok i väskan igen då också… Men jag får väl försöka. Kanske kasta mig fram med kortet/pengarna innan honom.

Jag gick ur bilen och ställde mig på trottoaren och strax efter mig kom Louis ut ur taxin.

''Thank you for paying.'' Sa jag och log tacksamt mot honom.

''Haha, no problem. I would have paid even though you hadn't let me...''

''Aha…'' Sa jag och började genast fundera på vad jag skulle kunna bjuda på…

_____________________________________________________________________________________________________

Hejsan! Vill först be om ursäkt för min lilla ''paus''...

Jag är nu tillbaka! Hoppas att ni finns kvar! Tack till er som är det isåfall! ;)

Blev inte världens nöjdaste med det här kapitlet men ja... Det är inte så långt heller... Jaja, ska sätta mig och jobba på nästa kapitel nu :)

Kommentera vad ni tycker!

 
 
SiRl

SiRl

29 juli 2012 18:23

Jag är kvar xD
Grymt bra som alltid : )

http://korkadesida.blogg.se

1DirectionStories

29 juli 2012 20:58

Hihi, vilken tur!
Tacktack! :D

 
Magic

Magic

30 juli 2012 13:09

Super!!! :D

http://lassnacks.bloggplatsen.se

1DirectionStories

30 juli 2012 13:13

Tack så mycket! :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av 1DirectionStories - 28 april 2013 12:59

''I would totally kiss you right now if I hadn't done that thing earlier.'' Sa han och jag skrattade till. Sedan lutade jag mig framåt och placerade en mjuk kyss i hörnet av hans mungipa. När jag backade log han nöjt och bet sig lätt i läppen. Jag kä...

Av 1DirectionStories - 4 april 2013 14:44

''Well you should be happy that I didn't kiss you, because if you like my hugs that much, you will love my kisses.'' Sa han en aning kaxigt och jag suckade. ''Trust me, I am.''   _________________________________________________________________...

Av 1DirectionStories - 1 april 2013 20:15

''So, I was just wondering if you wanted to go out with me again?'' Han såg undrande på mig. ''Yes, she would LOVE to!'' Svarade Tanya och jag tittade skarpt på henne. Hon backade några steg till försvar. Jag såg tillbaka på Niall och han log osä...

Av 1DirectionStories - 24 mars 2013 20:36

Han flinade och jag kastade min servett på honom. ''Aouch.'' Sa han och jag skrattade. ''Did it hurt?'' Frågade jag honom och lyfte på ena ögonbrynet. Han nickade och fejkade att han torkade bort en tår. Jag fnissade och log sedan.   Åh nej...

Av 1DirectionStories - 17 mars 2013 19:48

Jag har en dejt med henne! Om en halvtimme! Kanske borde göra något åt mig själv och sticka iväg? 10 minuter senare hade jag satt på mig lite vettiga kläder, och fixat håret lite lagom. Det får ju inte se ut som att jag har ansträngt mig allt för...

Presentation


Halli allihopa!
Jag är en directioner som skriver noveller om killarna. (I 1D)
Tack för att du tittar in! Lämna gärna en kommentar oxå! ;D Kramis :)

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards